întrebări frecvente

Trebuie să am un cont pentru a comanda?

Nu, puteți plasa o comandă și ca invitat. Dar, există câteva avantaje dacă aveți un cont la noi:

Proces rapid de plată

Vizualizați cu ușurință starea comenzii și istoricul comenzilor

Primiți actualizări care detaliază noile noastre lansări și promoții speciale

Ce se întâmplă dacă mi-am uitat parola?

În pagina de conectare, faceți clic pe „Parola pierdută?” și veți fi redirecționat către o pagină unde puteți crea o nouă parolă.

Ce se întâmplă dacă am tastat o adresă de e-mail greșită?

Vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea schimba adresa de e-mail. Vă putem schimba adresa de e-mail, numele și adresa, dar nu vă putem schimba comanda. Așadar, vă rugăm să completați adresa dvs. cu toate detaliile, altfel pachetul pe care vi-l trimitem prin poștă ne va fi returnat sau vă vom ignora cererea de salvare. necazul tuturor.

Există cursuri de schimb?

Toate tranzacțiile noastre sunt în lire sterline. Dacă cardul dvs. de credit este bazat într-o altă monedă, totalul comenzii dvs. va fi calculat în conformitate cu cursul de schimb zilnic la data la care emitentul cardului dumneavoastră procesează tranzacția.

Ce metode de plata acceptati?

Acceptăm toate cărțile de credit majore (VISA, Mastercard, AMEX) și plățile PayPal. Nu acceptăm cecuri personale, ordine de plată, transferuri bancare directe, plăți cu cardul de debit sau numerar la livrare.

Cât de sigură este comanda mea online?

Când cumpărați online folosind cardul dvs. de credit, toate informațiile dvs. sunt introduse într-o pagină web securizată SSL. Informațiile dvs. sunt apoi criptate SSL și trimise direct la rețeaua furnizorului nostru de card de credit, unde cardul și tranzacția dvs. sunt autorizate și aprobate. Informațiile cardului dvs. de credit nu sunt stocate pe serverele noastre.

Cum îmi modific sau anulez comanda?

Ne rezervăm dreptul în orice moment după primirea comenzii de a accepta sau refuza comanda sau orice parte a acesteia, la discreția noastră, chiar și după ce Clientul primește o confirmare a comenzii sau după ce cardul de credit a fost autorizat. În cazul în care cardul de credit a fost deja autorizat pentru achiziție și comanda este anulată, vom elibera un credit pentru metoda inițială de plată.

Orice anulare făcută după ce a fost plasată o comandă va fi supusă unei taxe de anulare de 0,5 USD, indiferent de momentul în care a fost plasată comanda (chiar dacă este doar o secundă mai târziu), deoarece comerciantul procesator/cardul de credit ne percepe o taxă pentru anulări.

Vă rugăm să rețineți că orice comenzi care au fost deja ambalate sau expediate nu pot fi anulate.

Cum îmi stabilesc adresa de expediere?

Deoarece site-ul și serviciul nostru se bazează pe limba engleză, toate informațiile pe care le-ați introdus trebuie să fie metoda de introducere în limba engleză, inclusiv semnele de punctuație. Dacă anumite litere ale adresei dvs. conțin litere non-engleze, vă recomandăm să utilizați în schimb litere similare în limba engleză. De exemplu, puteți schimba litera „?” la „c”.

Îmi pot schimba adresa de expediere după plasarea unei comenzi?

Vă rugăm să rețineți că adresa dvs. de expediere nu poate fi revizuită după ce comanda a fost procesată sau expediată. Vă rugăm să actualizați adresa de expediere la adresa dvs. de reședință în loc de adresa dvs. profesională, deoarece nu știm cât timp departamentul vamal al destinației va avea coletul în așteptare.

Când va ajunge comanda mea?

Termenul de livrare se bazează pe opțiunea de livrare pe care ați ales-o. Odată ce comanda a fost expediată, vă vom trimite prin e-mail informațiile de urmărire în ziua următoare, deoarece informațiile de urmărire devin în general disponibile la 24 de ore după ce am expediat comanda. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal din țara dumneavoastră.

Cum îmi urmăresc comanda?

Vă vom trimite prin e-mail informațiile de urmărire imediat ce comanda dvs. a fost expediată. De obicei, veți primi numărul de urmărire la o zi după ce am expediat comanda.

Pot folosi mai multe coduri de reducere într-o singură comandă?

Codurile promoționale și de reducere nu pot fi utilizate împreună cu alte promoții și reduceri, dacă nu se specifică altfel.

Ce fac dacă am articole lipsă în comandă?

Dacă încă lipsește ceva, vă rugăm să ne contactați imediat.

Când va fi procesată comanda mea?

Toate comenzile sunt procesate și expediate din depozitul nostru din străinătate. Vă rugăm să acordați timp suplimentar pentru ca comanda dumneavoastră să fie procesată în timpul sărbătorilor și sezoanelor de reduceri.

Procesăm comenzi între luni și vineri. Comenzile vor fi procesate în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data comenzii și expediate a doua zi după ziua de procesare. Vă rugăm să rețineți că nu livrăm în weekend.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți confirmarea de urmărire după 5 zile lucrătoare din ziua în care ați finalizat plata.

Voi fi taxat cu vame și taxe?

Prețurile afișate pe site-ul nostru sunt scutite de taxe în dolari americani, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți obligat să plătiți taxe și taxe odată ce primiți comanda.

Taxele de import, taxele și taxele vamale aferente pot fi percepute odată ce comanda dumneavoastră ajunge la destinația finală, care sunt stabilite de biroul vamal local.

Plata acestor taxe și taxe este responsabilitatea dumneavoastră și nu va fi acoperită de noi. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal din țara dumneavoastră. Pentru mai multe detalii despre taxe, vă rugăm să contactați biroul vamal local.

Cum returnez un articol?

Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs. și doriți să returnați un articol, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Vă rugăm să furnizați numărul comenzii, precum și motivul returnării. Echipa noastră de servicii pentru clienți va examina cererea de retur și va trimite instrucțiuni suplimentare dacă returnarea este aprobată.

Pentru o listă de articole de vânzare finală, vă rugăm să consultați Politica noastră de retur. Toate returnările trebuie să fie în starea originală, cu ambalajul intact.

Ce se întâmplă dacă articolele pe care le-am primit sunt defecte/incorecte/deteriorate?

Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii dacă ați primit marfă incorectă, lipsă și/sau defecte. Vă rugăm să includeți numărul comenzii, fotografiile articolului (articolelor) și toate referințele aferente la primirea coletului. Vom face tot posibilul pentru a vă rezolva cazul cât mai curând posibil. Cât durează procesul de returnare? Procesarea returnărilor poate dura până la 14 zile lucrătoare din ziua în care primim returnarea dvs. Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma odată ce returnarea a fost procesată.

Când îmi voi primi rambursarea?

Toate rambursările vor fi creditate pe forma dumneavoastră inițială de plată. Dacă ați plătit cu card de credit sau de debit, rambursările vor fi trimise băncii emitente a cardului în termen de 7-10 zile lucrătoare de la primirea articolului returnat sau a cererii de anulare. Vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului pentru întrebări despre momentul în care creditul va fi înregistrat în contul dvs. Dacă nu ați primit încă un credit pentru returnarea dvs., iată ce trebuie să faceți: Contactați banca/societatea cardului de credit. Poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie publicată în contul dvs.