POLITICA DE RETURNARE (RETURURI/ANULĂRI)

anulare

Acceptăm anulări de comenzi înainte ca produsul să fie expediat sau fabricat. Dacă comanda este anulată, veți primi o rambursare integrală. Nu putem anula o comandă dacă produsul a fost deja expediat.

Returnări (dacă sunt solicitate)

Acceptăm returnări de produse. Clienții au dreptul la o rambursare în termen de 30 de zile de la primirea bunurilor.
Pentru returnare, produsul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare ca atunci când l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Pentru returnări este necesară o chitanță sau o dovadă de cumpărare. Nu returnați un produs achiziționat de la producător.
Clienții nu vor fi taxați pentru livrare de mai multe ori (acest lucru se aplică retururilor). Clientul nu plătește pentru returnarea produsului.


Credite (dacă există)

Odată ce am primit și confirmat returnarea dvs., vă vom trimite un e-mail de confirmare. De asemenea, vă vom anunța cu privire la acceptarea sau respingerea returnării dumneavoastră. Dacă returul este acceptat, returnarea va fi procesată și un credit va fi adăugat automat cardului de credit sau metodei de plată inițiale la data specificată.

Vânzări întârziate sau pierdute (dacă există)

Dacă nu ați primit încă banii, verificați mai întâi contul bancar.
Apoi contactați emitentul cardului dvs. de credit. Este posibil să dureze ceva timp pentru ca returnarea dvs. să fie expediată oficial. Apoi contactați banca dvs. Rambursările durează adesea un timp. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la info@papagalrosu.com
.

Vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți la info@papagalrosu.com
pentru adresa de retur.

Formular de contact