TERMENI SI CONDITII GENERALE

Bine ați venit la papagalrosu, piața dvs. online de încredere.

Vă rugăm să citiți următoarele reguli de bază care reglementează utilizarea postărilor de către. (acord). Vă rugăm să rețineți că utilizarea de către dvs. a Contribuțiilor de pe site-ul web („Site-ul”) constituie acordul dumneavoastră necondiționat de a respecta și de a fi legat de acești Termeni de utilizare.

Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a comanda. Prin utilizarea acestui site web și/sau plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate cu privire la informațiile personale pe care le furnizați.

Nu va exista nicio notificare prealabilă cu privire la modificările acestor termeni, modificările se vor aplica automat comenzilor ulterior. Odată ce comenzile dumneavoastră au fost confirmate, nu vom putea face nicio modificare.

1. Plata

Vă putem oferi acces la gateway-uri de plată ale terților. Aceste servicii nu sunt sub controlul nostru și nu sunt operate de papagalrosu.

Sunteți de acord să citiți termenii și condițiile care guvernează gateway-ul de plată ales înainte de a efectua orice tranzacție prin acel gateway.

2. Utilizarea acestui Site

Acceptând acești Termeni de utilizare prin utilizarea site-ului web, confirmați că aveți 18 ani sau mai mult. Dacă aveți sub 18, dar cel puțin 13 ani, puteți utiliza acest site numai sub supravegherea unui părinte sau a unui tutore legal care este de acord cu acești Termeni de utilizare. papagalrosu nu colectează cu bună știință informații personale de la copii sub 13 ani. Copiii cu vârsta sub 13 ani nu au voie să folosească acest site web, iar părinții sau tutorii legali nu sunt obligați să fie de acord cu acești termeni de utilizare în numele lor. Dacă sunteți părinte sau tutore legal și sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare în beneficiul unui copil cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani, vă rugăm să înțelegeți că sunteți pe deplin responsabil pentru utilizarea acestui site web, inclusiv pentru toate taxele financiare și legale. răspunderea care poate apărea. Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) niciunul dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site web. Toate informațiile de facturare și înregistrare furnizate trebuie să fie adevărate și corecte. Furnizarea de informații false sau inexacte poate constitui o încălcare a acestor Termeni de utilizare. Confirmând achiziția dvs. la sfârșitul procesului de finalizare, sunteți de acord să acceptați și să plătiți pentru articolele solicitate.

Toate materialele, inclusiv imagini, text, ilustrații, desene, pictograme, fotografii, programe, clipuri muzicale sau descărcări, clipuri video și materiale scrise și alte materiale conținute pe acest site web (colectiv, „Conținutul”) sunt destinate personalului, non- uz comercial. numai.. Puteți descărca sau copia Conținutul și alte materiale descărcabile afișate pe Site numai pentru uz personal. Niciun drept, titlu sau interes asupra materialului sau software-ului primit de dumneavoastră nu vă este transmis ca urmare a unei astfel de descărcari sau copieri. Nu aveți dreptul să reproduceți (cu excepția celor menționate mai sus), să publicați, să transmiteți, să distribuiți, să afișați, să modificați, să creați lucrări derivate din, să vindeți sau să participați la orice vânzare sau să exploateze în orice alt mod, în întregime sau parțial, orice conținut, site web sau orice software aferent . Tot software-ul utilizat pe acest site este proprietatea contribuțiilor și este protejat de legea drepturilor de autor. Conținutul și software-ul de pe acest site web pot fi utilizate numai ca sursă de achiziție. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, afișarea sau performanța conținutului de pe acest site este strict interzisă.

3. CONFIDENTIALITATE

Condițiile în care colectăm, folosim și dezvăluim informațiile dumneavoastră personale sunt stabiliți în Politica noastră de confidențialitate.

4. ACTUALIZĂRI LA ACESTI TERMENI

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a corecta orice erori sau omisiuni în orice parte a site-ului web și a serviciilor. Orice material de pe Site și Servicii poate fi învechit în orice moment și nu avem nicio obligație de a actualiza acest material.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina orice parte a acestor Termeni, în întregime sau parțial, în orice moment. Notificarea modificărilor acestor Termeni va fi postată pe site-ul web și va intra în vigoare imediat, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Este singura dumneavoastră responsabilitate să verificați periodic modificările acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio modificare a acestor Termeni, este singura dumneavoastră responsabilitate să vă anulați abonamentul la Site și Servicii.

scurgeri. Utilizarea în continuare a Site-ului și a Serviciilor va fi considerată consimțământul dumneavoastră.

Putem atribui sau sublicenția oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre conform acestor Termeni în orice moment, fără consimțământul dumneavoastră.

5. CONDIȚII DE VÂNZARE

Când faceți o achiziție, încheiați un contract cu papagalrosu.

Recunoașteți și sunteți de acord că orice achiziție de produse prin intermediul acestui site web se supune termenilor noștri de livrare și retururi și schimburi.
6. Declinarea răspunderii pentru produse

papagalrosu este o platformă de comerț electronic care oferă tot felul de modele originale pentru îmbrăcăminte pentru femei. Produsele noastre sunt produse de cooperativa do

furnizor. Punem foarte mult accent pe consecvență

la fiecare întrebare

drepturile de proprietate intelectuală și respingem cu fermitate orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală. Aceste probleme nu numai că încalcă interesele mărcilor respective, ci încalcă și drepturile clienților noștri. Dacă găsiți o astfel de încălcare pe site-ul nostru, vă rugăm să ne trimiteți părerea dvs. pentru a putea lua măsuri imediate.

7. Limitarea răspunderii

În nici un caz și în temeiul vreunei teorii legale sau echitabile, fie că este delictuală, contract, răspundere strictă sau de altă natură, Contribuțiile angajaților, directorilor, ofițerilor, agenților, vânzătorilor sau furnizorilor săi nu vor fi răspunzătoare față de dvs. sau de orice altă persoană. pentru toate pierderile sau daunele indirecte, speciale, incidentale sau consecutive de orice natură care decurg din sau în legătură cu utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul web nasdk, inclusiv, fără a se limita la, compensarea pentru profituri pierdute, pierderea fondului comercial, pierderea datelor, întrerupere a activității, rezultate de acuratețe sau defecțiune sau defecțiune a computerului, chiar dacă reprezentantul autorizat al nasdk a fost informat sau ar fi trebuit să cunoască posibilitatea unei astfel de daune.

8. Acceptarea comenzii

Vă rugăm să rețineți că pot exista unele comenzi pe care nu le putem accepta și pe care trebuie să le anulăm. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a refuza sau anula orice comandă din orice motiv. Unele dintre situațiile care pot duce la anularea comenzii dvs. includ limite de cantitate disponibilă pentru achiziție, inexactități sau erori în informațiile despre produse sau prețuri sau probleme identificate de Departamentul de prevenire a creditelor și a fraudei. De asemenea, putem solicita verificări sau informații suplimentare înainte de a accepta orice comandă. Vă vom contacta dacă o comandă totală sau parțială este anulată sau dacă sunt necesare informații suplimentare pentru a vă accepta comanda.

9. Informații despre preț

Deși postările de către se străduiesc să ofere informații exacte despre produse și prețuri, pot apărea erori de preț sau erori tipografice. papagalrosu nu poate confirma prețul unui articol până când nu comandați. În cazul în care un articol este listat la un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unei erori de preț sau de informații despre produs, papagalrosu are dreptul, la discreția sa, să refuze sau să anuleze orice comandă pentru acel articol. În cazul în care prețul unui produs este incorect, papagalrosu poate, la discreția sa, fie să vă contacteze pentru instrucțiuni, fie să vă anuleze comanda și să vă anunțe cu privire la o astfel de anulare.

10. Forta majora

papagalrosu nu va fi responsabilă pentru întârzierea expedierii sau nelivrarea mărfurilor din cauza războiului, cutremurului, inundațiilor puternice, incendiilor și a altor evenimente de forță majoră convenite de ambele părți. Cu toate acestea, papagalrosu va anunța cu promptitudine Clientul cu privire la acest eveniment prin fax sau telex și, în termen de paisprezece zile după aceea, va trimite Clientului prin aer un certificat eliberat de autoritățile competente ale locului în care s-a produs accidentul ca dovadă a acestuia. . cu toate acestea, chiar și în aceste circumstanțe, papagalrosu este obligată să ia toate măsurile necesare pentru a accelera livrarea mărfurilor. În cazul unei întârzieri de livrare mai mare de zece săptămâni, clienții au dreptul de a se retrage din acest contract.