ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλώς ήρθατε στο papagalrosu, την αξιόπιστη διαδικτυακή αγορά σας.

Διαβάστε τους παρακάτω βασικούς κανόνες που διέπουν τη χρήση του papagalrosu. (συμφωνία"). Λάβετε υπόψη ότι η χρήση του ιστότοπου papagalrosu(ο "Ιστότοπος") από εσάς συνιστά ανεπιφύλακτη συμφωνία σας να συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους Χρήσης και να δεσμεύεστε από αυτούς.

Παρακαλούμε διαβάστε τα προσεκτικά πριν παραγγείλετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή/και κάνοντας μια παραγγελία, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε.

Δεν θα υπάρξει προηγούμενη ειδοποίηση για τυχόν αλλαγές σε αυτούς τους όρους, οι αλλαγές θα ισχύουν αυτόματα για τις παραγγελίες στη συνέχεια. Μόλις επιβεβαιωθούν οι παραγγελίες σας, δεν θα μπορούμε να κάνουμε καμία αλλαγή.

1. Πληρωμή

Ενδέχεται να σας παρέχουμε πρόσβαση σε πύλες πληρωμής τρίτων. Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι υπό τον έλεγχό μας και δεν λειτουργούν από την papagalrosu.

Συμφωνείτε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την πύλη πληρωμής που επιλέξατε πριν πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε συναλλαγές μέσω αυτών.

2. Χρήση αυτής της τοποθεσίας

Με την αποδοχή αυτών των Όρων Χρήσης χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, επιβεβαιώνετε ότι είστε 18 ετών και άνω. Εάν είστε κάτω των 18 αλλά τουλάχιστον 13 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο μόνο υπό την επίβλεψη ενός γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα που συμφωνεί με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Ο papagalrosu δεν συλλέγει σκόπιμα προσωπικές πληροφορίες για παιδιά κάτω των 13 ετών. Παιδιά κάτω των 13 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο και οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν με αυτούς τους όρους χρήσης εκ μέρους τους. Εάν είστε γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας που συμφωνεί με αυτούς τους Όρους Χρήσης προς όφελος ενός παιδιού ηλικίας μεταξύ 13 και 18 ετών, κατανοήστε ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των οικονομικών και νομικών τελών. ευθύνη που μπορεί να προκύψει. Εάν δεν συμφωνείτε (ή δεν μπορείτε να τηρήσετε) οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Όλες οι πληροφορίες χρέωσης και εγγραφής που παρέχονται πρέπει να είναι αληθείς και σωστές. Η παροχή ψευδών ή ανακριβών πληροφοριών μπορεί να συνιστά παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης. Επιβεβαιώνοντας την αγορά σας στο τέλος της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, συμφωνείτε να αποδεχτείτε και να πληρώσετε για τα ζητούμενα είδη.

Όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, εικονογραφήσεων, σχεδίων, εικονιδίων, φωτογραφιών, προγραμμάτων, μουσικών κλιπ ή λήψεων, βίντεο κλιπ και γραπτού και άλλου υλικού που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο (συλλογικά "Περιεχόμενο") προορίζονται για προσωπική, μη εμπορική χρήση μόνο.. Μπορείτε να κατεβάσετε ή να αντιγράψετε το Περιεχόμενο και άλλα υλικά με δυνατότητα λήψης που εμφανίζονται στον Ιστότοπο μόνο για προσωπική σας χρήση. Κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον για το υλικό ή το λογισμικό που έχετε λάβει δεν σας μεταβιβάζεται ως αποτέλεσμα αυτής της λήψης ή αντιγραφής. Δεν επιτρέπεται να αναπαράγετε (εκτός από τα προβλεπόμενα παραπάνω), να δημοσιεύσετε, να μεταδώσετε, να διανείμετε, να εμφανίσετε, να τροποποιήσετε, να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από, να πουλήσετε ή να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε πώληση ή με άλλο τρόπο να εκμεταλλευτείτε, εν όλω ή εν μέρει, οποιοδήποτε Περιεχόμενο, Ιστότοπο ή οποιοδήποτε σχετικό λογισμικό . Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία της papagalrosu και προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο και το λογισμικό σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως πηγή αγοράς. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, τροποποίησης, διανομής, μετάδοσης, δημοσίευσης, προβολής ή απόδοσης του περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο απαγορεύεται αυστηρά.

3. ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Οι όροι με τους οποίους συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία καθορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών. Οποιοδήποτε υλικό στον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ενδέχεται να είναι ξεπερασμένο ανά πάσα στιγμή και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε τέτοιο υλικό.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων, εν όλω ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή. Η ειδοποίηση για αλλαγές σε αυτούς τους Όρους θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο και θα τεθεί σε ισχύ αμέσως, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για αλλαγές στους παρόντες Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες Όρους, είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες. Η συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών θα θεωρηθεί ως αποδοχή σας.

Μπορούμε να εκχωρήσουμε ή να εκχωρήσουμε περαιτέρω άδεια χρήσης οποιουδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

5. ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

Συνάπτετε συμβόλαιο με τον papagalrosu τη στιγμή της αγοράς.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε αγορά προϊόντων μέσω αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους όρους παράδοσης και επιστροφών και ανταλλαγών.
6. Αποποίηση ευθύνης προϊόντος

Το papagalrosu είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει όλα τα είδη πρωτότυπων σχεδίων γυναικείων ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας παράγονται από τον συνεταιρισμό do

ο πάροχος. Δίνουμε σταθερά μεγάλη σημασία σε κάθε ερώτηση

δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και είμαστε σθεναρά αντίθετοι σε οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Αυτά τα προβλήματα όχι μόνο παραβιάζουν τα συμφέροντα των σχετικών εμπορικών σημάτων, αλλά παραβιάζουν και τα δικαιώματα των πελατών μας. Εάν εντοπίσετε μια τέτοια παραβίαση στον ιστότοπό μας, στείλτε μας τα σχόλιά σας ώστε να λάβουμε άμεσα μέτρα.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση και υπό καμία νομική ή δίκαιη θεωρία, είτε σε αδικοπραξία, σύμβαση, αντικειμενική ευθύνη ή με άλλο τρόπο, η papagalrosu ή οποιοσδήποτε από τους υπαλλήλους, διευθυντές, αξιωματούχους, αντιπροσώπους, πωλητές ή προμηθευτές της θα είναι υπεύθυνος έναντι εσάς ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο . για όλες τις έμμεσες, ειδικές, τυχαίες ή παρεπόμενες απώλειες ή ζημίες οποιασδήποτε φύσης που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου nasdk, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό ζημιών για διαφυγόντα κέρδη, απώλεια υπεραξίας, απώλεια δεδομένων, διακοπή εργασία, ακρίβεια αποτελεσμάτων ή δυσλειτουργία ή αστοχία υπολογιστή, ακόμα κι αν έχει ειδοποιηθεί ή θα έπρεπε να γνωρίζει η πιθανότητα τέτοιων ζημιών ένας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της nasdk.

8. Αποδοχή παραγγελίας

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες παραγγελίες που δεν μπορούμε να δεχθούμε και τις οποίες πρέπει να ακυρώσουμε. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αρνηθούμε ή να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο. Ορισμένες από τις καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην ακύρωση της παραγγελίας σας περιλαμβάνουν όρια ποσότητας διαθέσιμα για αγορά, ανακρίβειες ή λάθη σε πληροφορίες προϊόντων ή τιμολόγησης ή προβλήματα που εντοπίστηκαν από το Τμήμα Πιστώσεων και Αποφυγής Απάτης. Μπορεί επίσης να απαιτήσουμε πρόσθετη επαλήθευση ή πληροφορίες πριν αποδεχθούμε οποιαδήποτε παραγγελία. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας ακυρωθεί ή εάν απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες για την αποδοχή της παραγγελίας σας.

9. Πληροφορίες τιμολόγησης

Παρόλο που η papagalrosu προσπαθεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα τιμολόγησης ή τυπογραφικά λάθη. Ο papagalrosu δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την τιμή ενός αντικειμένου μέχρι να παραγγείλετε. Σε περίπτωση που ένα προϊόν παρατίθεται σε λανθασμένη τιμή ή με λανθασμένες πληροφορίες λόγω λάθους στην τιμολόγηση ή στις πληροφορίες προϊόντος, η papagalrosu έχει το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αρνηθεί ή να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία για αυτό το είδος. Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν τιμολογηθεί σωστά, η papagalrosu μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, είτε να επικοινωνήσει μαζί σας για οδηγίες είτε να ακυρώσει την παραγγελία σας και να σας ειδοποιήσει για μια τέτοια ακύρωση.

10. Ανωτέρα βία

Η papagalrosu δεν θα είναι υπεύθυνη για την καθυστέρηση στην αποστολή ή τη μη παράδοση των εμπορευμάτων λόγω πολέμου, σεισμού, ισχυρών πλημμυρών, πυρκαγιάς και άλλων αιτιών ανωτέρας βίας που έχουν συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη. Ωστόσο, η papagalrosu θα ειδοποιήσει αμέσως τον πελάτη για ένα τέτοιο συμβάν μέσω φαξ ή τέλεξ και εντός δεκατεσσάρων ημερών στη συνέχεια θα αποστείλει στον πελάτη αεροπορικώς μια απόδειξη που εκδίδεται από τις αρμόδιες αρχές του τόπου όπου συνέβη το ατύχημα ως απόδειξη αυτού. . Ωστόσο, υπό αυτές τις συνθήκες, η papagalrosu εξακολουθεί να είναι υποχρεωμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επισπεύσει την παράδοση των αγαθών. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης άνω των δέκα εβδομάδων, οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν από την παρούσα σύμβαση.